Kerstshopping bij Deuxamis: Ontdek, Proef en Geniet!

Kerstshopping bij Deuxamis: Ontdek, Proef en Geniet!

De kerstbellen rinkelen en de feestdagen naderen snel.
Bij Deuxamis willen we je uitnodigen voor een onvergetelijke Christmas Shopping op zaterdag 25 en zondag 26 november 2023.

Wat staat je te wachten?

πŸŽ„ Ontdek de nieuwste kersttrends: Laat je betoveren door de nieuwste kersttrends die jouw huis in een magisch winterwonderland zullen veranderen. Van tijdloos tot eigentijds, we hebben voor ieder wat wils.

🌟 Prachtige decoraties: Duik in een wereld van betoverende kerstdecoraties die de warmte en vreugde van het seizoen weerspiegelen. Onze zorgvuldig samengestelde collectie zal je verwachtingen overtreffen.

🎁 Inspirerende cadeau-ideeën: Vind het perfecte geschenk voor je dierbaren. Of het nu gaat om stijlvolle accessoires, heerlijke geurkaarsen of unieke kunstwerken, wij hebben een assortiment samengesteld dat zeker indruk zal maken.

Wat maakt dit weekend nog specialer?

πŸ₯‚ Glaasje bubbels: Laat jezelf verwennen met een sprankelend glaasje bubbels terwijl je door onze feestelijke collectie snuffelt. Geniet van een vleugje luxe en proost op het komende feestseizoen.

πŸ›‹οΈ Gratis interieuradvies: Heb je vragen over hoe je de perfecte kerstsfeer in huis kunt brengen? Christof & Matthieu staan klaar om je gratis interieuradvies te geven. Laat ons je helpen om van jouw huis een warme en feestelijke plek te maken.

De Details:

Datum: Zaterdag 25 en zondag 26 november 2023

Tijd: 10:00 tot 16:00 uur

Locatie: Deuxamis - Moleneinde 10 - 2381 Weelde

Parkeren kan op de parking van de gemeente tegenover de woonwinkel.

We kijken er enorm naar uit om samen met jou de magie van de feestdagen te ontdekken. Laten we samen een betoverende start van het seizoen maken!

Tot dan!

Warmste groeten,

Christof & Matthieu


Older post