Stijlvol aan tafel met keramiek van IVO.

Samen aan tafel, tijd nemen voor elkaar en genieten van al dat lekkers. Met het stijlvolle keramisch servies van Ingrid van Oekelen geef je jouw tafel instant kleur en sfeer. Van het dagelijks ontbijtje tot een luxueus diner. Gezellig tafelen aan een mooie en unieke gedekte tafel, doet het eten echt wel beter smaken!

Wie is Ingrid?

Pas in haar 50ste levensjaar startte Ingrid haar eigen atelier in keramiek, maar keramiek maakte reeds lange tijd deel uit van haar leven. Al van toen ze kind was, werd Ingrid geprikkeld om zelf dingen te creëren. Werken met natuurlijke materialen is haar passie en het creëren van servies met de hand doet ze met nog meer liefde en goesting. Laten nu net "passie, ambacht en liefde voor het vak" ook de kernwoorden en -waarden zijn van Deuxamis.

IVO

IVO (Ingrid Van Oekelen)  keramiek staat voor eenvoud, pure lijnen en zachte kleuren, maar ook voor gladde of ruwe oppervlakken van ongeglazuurde klei in combinatie met subtiel glazuur en ton-sur-ton kleuren. Als finishing touch personaliseert Ingrid haar keramiek met haar initialen ‘Ivo’.  

Keramisch servies voor jezelf of als cadeau. 

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar, dan is het servies van Ingrid Van Oekelen uitermate geschikt. Als dit cadeau ook een prachtig verhaal mag vertellen door de bijzondere manier waarop het gecreëerd is, krijgt het net die extra touch. Ingrid gaat met veel passie en liefde aan de slag om jouw wensen om te toveren tot een prachtig keramisch servies. Om van klei tot een keramisch kunstwerk te komen, zijn er diverse, ambachtelijke stappen nodig. Ingrid neemt telkens de tijd om van elk stuk een uniek exemplaar te maken. Hierdoor is de gemiddelde wachttijd voor een maatwerk-order steeds 4 weken. Bestel dus steeds tijdig!  

Ingrid Van Oekelen & Deuxamis

Luxueus keramiek van Belgische bodem.
Keramiek is een ware kunst waar veel geduld, techniek en creativiteit bij komt kijken. De ambacht van keramiek is aan een stevige opmars bezig! Het is een product waar wij van Deuxamis al een tijdje in geloven. Mensen willen weer investeren in lokale en kwalitatieve producten voor thuis. Met deze gedachten in het achterhoofd creëerde wij samen met Ingrid van Oekelen een exclusieve keramische collectie ‘Deuxamis x IVO’ deze unieke collectie is enkel verkrijgbaar bij Deuxamis.

Het Deuxamis x IVO servies bestaat uit keramische borden, schalen en kommen. Daarnaast hebben we in de collectie ook koffietassen, onderbordjes, bowls en kannen. Elk collectie stuk heeft een mooie, natuurlijke en stijlvolle uitstraling, telkens in zijn eigen kleurencombinatie. Wil je jouw tafel een luxueuze aankleding geven dan is het ‘Deuxamis x Ivo servies’ uitermate geschikt.

 Bij Deuxamis gaan we altijd voor 'The extra (s)mile'; klanttevredenheid is bij ons  belangrijk en daarom gaan we steeds een stap verder. Wilt u ook een op maat gemaakt servies van Ingrid van Oekelen (IVO)? We informeren u met plezier omtrent alle verschillende mogelijkheden. Heb je specifieke keramiekwensen, laat het ons weten en dan bespreken we met u graag alle mogelijkheden.

Sinds kort bieden we u ook de mogelijkheid om bij u thuis of op uw bedrijf langs te komen. U verliest hierdoor geen kostbare tijd, waardoor u ons doelgericht kan uitleggen wat uw wensen zijn.

 Meer info? Mail ons vrijblijvend.  
Call to action