Interieurtrends voor de zomer van 2023: Breng de zon in huis

Interieurtrends voor de zomer van 2023: Breng de zon in huis

De zomer van 2023 is in aantocht en dat betekent dat het tijd is om je interieur op te frissen. Wil je weten welke interieurtrends deze zomer populair zullen zijn? In deze blogpost delen we enkele van de meest opvallende trends en geven we je tips om deze trends in je eigen interieur toe te passen.

  1. Kleurrijke accenten

Een van de grootste trends voor de zomer van 2023 is het gebruik van kleurrijke accenten. Denk aan kussens in felle kleuren, vrolijke prints op gordijnen en vazen in opvallende kleuren. Door deze kleurrijke accenten toe te voegen, creëer je direct een zomerse sfeer in huis.

Tip: Voeg kleurrijke accenten toe aan een neutrale basis, zoals een witte muur of een grijze bank. Hierdoor komen de kleuren nog beter tot hun recht.

  1. Natuurlijke materialen

Een andere trend die we veel terug gaan zien in de zomer van 2023 is het gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan houten meubels, rotan stoelen en wollen tapijten. Door natuurlijke materialen toe te voegen, breng je de natuur naar binnen en creëer je een rustige sfeer.

Tip: Combineer verschillende natuurlijke materialen voor een speels effect.

  1. Botanische prints

Botanische prints zijn al een tijdje populair, maar ook deze zomer blijven ze trendy. Denk aan kussens met bladeren, behang met bloemen of een schilderij met een natuurlijke print. Door botanische prints toe te voegen, creëer je een groene oase in huis.

Tip: Combineer botanische prints met natuurlijke materialen voor een nog groter effect.

  1. Duurzaamheid

Duurzaamheid is een trend die niet meer weg te denken is. Ook deze zomer gaan we veel duurzame interieuritems zien. Denk hierbij aan meubels van gerecycled materiaal, lampen van duurzaam geproduceerd hout en accessoires van gerecyclede materialen.

Tip: Shop duurzame interieuritems bij Deuxamis.be, een webshop met een uitgebreid assortiment aan duurzame meubels en accessoires.

Conclusie

De zomer van 2023 staat in het teken van kleurrijke accenten, natuurlijke materialen, botanische prints en duurzaamheid. Door deze trends toe te passen, breng je de zomer in huis en creëer je een gezellige en ontspannen sfeer. Wil je meer weten over deze interieurtrends of ben je op zoek naar duurzame interieuritems? Neem dan een kijkje op Deuxamis.be, een webshop met een uitgebreid assortiment aan duurzame meubels en accessoires.


Older post Newer post