Elke pot van het Belgische merk Atelier Vierkant is uniek en vertelt een ander verhaal.

Handgemaakt in België

Atelier Vierkant is een Belgisch familiebedrijf dat handgemaakte design bloempotten maakt voor zowel binnen als buiten. Het familiebedrijf werd in Oostende opgericht in 1992 en is een verhaal van passie en vakmanschap.  

Uniek design met handtekening

 Experimenteren, zoeken en verfijnen tot de perfectie. Alles wordt met de hand gemaakt waardoor elke pot uniek is. Elke pot krijgt daarbij nog eens een handtekening van zijn maker.

Worldwide

De creaties van Atelier Vierkant staan overal ter wereld: van privé-residenties in Ibiza tot in Cannes en andere mondaine oorden. Zelfs de Koninklijke familie van Abu Dhabi en David Beckham hebben het Belgisch product op hun eigendom staan.

Bekijk hier de volledige catalogus van Atelier Vierkant

Atelier Vierkant & Deuxamis

Unieke potten voor binnen en buitenhuis
Op zoek naar een unieke bloempot voor buiten of binnen? Dan bieden we met Atelier vierkant de juist oplossing aan. Atelier Vierkant is een Belgisch familiebedrijf dat prachtige handgemaakte bloempotten produceert. De potten zijn uniek en geïnspireerd op traditionele vormen waardoor deze eigentijds en toch een tijdloos karakter uitstralen. De collectie van Atelier vierkant is erg divers, doordat de exclusieve potten in vrijwel iedere gewenste maat of vorm te verkrijgen zijn. In de collectie van Atelier Vierkant zitten dan ook kleinere aardewerken potten, maar ook zeer grote bloempotten. De potten zijn in 8 verschillende aardetinten en 16 verschillende structuren te verkrijgen. 

We zijn dan ook erg trots dat we officiële dealer van Atelier Vierkant zijn. Mail ons je favoriete model of laat ons je adviseren welke pot het best in je bedrijf, huis of tuin past. Dit kan telkens op afspraak in Weelde. Bekijk onze Atelier Vierkant online shop. Daar kan een je selectie potten zien met de officiële Atelier Vierkant prijzen. 

Bij Deuxamis gaan we altijd voor 'The extra (s)mile'; klanttevredenheid is bij ons erg belangrijk daarom gaan we steeds een stap verder. Sinds kort bieden we ook de mogelijkheid aan bij je thuis of op je bedrijf langs te komen. Je verliest hierdoor geen kostbare tijd en kan je doelgericht uitleggen waar de Atelier Vierkant pot dient komen te staan. Als verkooppunt van Atelier Vierkant schakelen we snel zodat er geen tijd verloren gaat en je snel van je unieke aardewerken pot kan genieten. Advies nodig voor de aanplanting? Ook dit vormt voor ons geen probleem. We doen graag een voorstel naar aanplanting voor je exclusieve bloempot. 
Call to action