Elke pot van het Belgische merk Atelier Vierkant is uniek en vertelt een ander verhaal.

Handgemaakt in België

Atelier Vierkant is een Belgisch familiebedrijf dat handgemaakte design bloempotten maakt voor zowel binnen als buiten. Het familiebedrijf werd in Oostende opgericht in 1992 en is een verhaal van passie en vakmanschap.  

Uniek design met handtekening

 Experimenteren, zoeken en verfijnen tot de perfectie. Alles wordt met de hand gemaakt waardoor elke pot uniek is. Elke pot krijgt daarbij nog eens een handtekening van zijn maker. Dat maakt dat deze prachtige bloempotten elk uniek zijn.

Worldwide

De creaties van Atelier Vierkant staan overal ter wereld: van privé-residenties in Ibiza tot in Cannes en andere mondaine oorden. Zelfs de Koninklijke familie van Abu Dhabi en David Beckham hebben het Belgisch product op hun eigendom staan. 

Uw project op maat 

De toepassings mogelijkheden van Atelier Vierkant voor je interieur en outdoor omgeving zijn erg divers en voor elk project uniek. Daarom denken wij graag mee na over de meest geschikte keramische pot voor jouw project. Met oog voor detail creëren wij de buitenruimte en tuin van uw dromen. Duurzaam, functioneel, esthetisch én in harmonie met uw binnenruimte.

De collectie van Atelier Vierkant is erg divers, doordat de potten in vrijwel iedere gewenste maat of vorm verkrijgbaar zijn. Iedere pot is een kunstwerk op zich. De tijdloze potten zijn in 8 verschillende aardetinten en 16 verschillende structuren verkrijgbaar. Elke pot heeft zijn eigen unieke uitstraling daarom bekijken we samen met jou welk design het beste passen bij jouw wensen, stijl en (buiten)leven.

Exclusieve bloempotten van Atelier Vierkant

Atelier Vierkant is een Belgisch familiebedrijf dat unieke, handgemaakte design bloempotten maakt voor binnen en buiten. De klei potten van Atelier Vierkant zijn uniek en geïnspireerd op traditionele vormen. Daar hun luxeuze uitstraling kunnen de Atelier Vierkant potten zowel indoor als outdoor geplaatst worden.  Regelmatig plaatsen wij deze pareltjes in het interieur. 

De collectie van Atelier Vierkant is enorm uitgebreid en verkrijgbaar in uiteenlopende vormen en afmetingen en in verschillende natuurlijke aardetinten. De bekendste modellen zijn o.a Atelier vierkant A, Au, Cb, Hk, K, Lrc, O, Of, en model U.
Wenst u een andere model, kleur of heeft u vragen omtrent de Atelier Vierkant prijzen of de Atelier Vierkant Stock? 

Mail ons gerust!


Mail ons voor een prijsofferte voor jouw Atelier vierkant pot

Matthieu@deuxamis.be

Moleneinde 10 2381 Weelde

Atelier Vierkant & Deuxamis

Design bloempot voor binnen en buitenhuis
Op zoek naar een unieke design bloempot voor buiten of binnen? Dan bieden we met de potten van Atelier vierkant de juist oplossing aan. 

Atelier Vierkant is een Belgisch familiebedrijf dat prachtige handgemaakte bloempotten produceert. De potten zijn uniek en geïnspireerd op traditionele vormen waardoor deze eigentijds en toch een tijdloos karakter uitstralen.

De collectie van Atelier vierkant is erg divers, doordat de exclusieve potten in vrijwel iedere gewenste maat of vorm te verkrijgen zijn. In de collectie van Atelier Vierkant zitten dan ook kleinere aardewerken potten, maar ook zeer grote bloempotten. De potten zijn in 8 verschillende aardetinten en 16 verschillende structuren te verkrijgen. 

We zijn dan ook erg trots dat we officiële dealer van Atelier Vierkant zijn. Mail ons je favoriete model of laat ons je adviseren welke pot het best in je bedrijf, huis of tuin past. Dit kan telkens op afspraak in Weelde. 

Bekijk onze Atelier Vierkant potten in onze online shop. Daar kan een je selectie potten zien met de officiële Atelier Vierkant prijzen.

Hou er rekening mee dat dit maatwerk potten zijn en dat de wachttijden op elk moment kunnnen wijzigen. Heeft u snel een pot van Atelier Vierkant nodig? Geen probleem we controleren graag de Atelier Vierkant stock en stellen u graag een snel leverbare pot voor.  

Bij Deuxamis gaan we altijd voor 'The extra (s)mile'; klanttevredenheid is bij ons erg belangrijk daarom gaan we steeds een stap verder. Sinds kort bieden we ook de mogelijkheid aan bij je thuis of op je bedrijf langs te komen. Je verliest hierdoor geen kostbare tijd en kan je doelgericht uitleggen waar de pot van Atelier Vierkant dient komen te staan. 

Als verkooppunt van Atelier Vierkant schakelen we snel zodat er geen tijd verloren gaat en je snel van je unieke aardewerken pot kan genieten. Een offerte nodig voor je potten van Atelier Vierkant? We bezorgen je snel een Atelier Vierkant prijslijst met je selectie potten. 

Advies nodig voor de aanplanting van je prachtige bloempot? Ook dit vormt voor ons geen probleem. We doen graag een voorstel naar aanplanting voor je exclusieve bloempot. 

Call to action