Atelier Vierkant Model CB

Atelier Vierkant Model CB Op zoek naar een unieke bloempot voor buiten of binnen? Dan bieden we met 'Atelier Vierkant' de juist oplossing aan.

'Atelier Vierkant' is een Belgisch familiebedrijf dat prachtige handgemaakte bloempotten produceert. De potten zijn uniek en geïnspireerd op traditionele vormen waardoor deze eigentijds en toch een tijdloos karakter uitstralen. 

Model CB van Atelier vierkant is verkrijgbaar in 3 standaard kleuren. De 3 standaardkleuren zijn: Zwart: diep bruin zwarte kleur. Wit: een zacht beige witte kleur Grijs: een lichtbruine grijzige kleur. De pot van Atelier vierkant CB bestaat in verschillende formaten. CB50 & CB70 en CB100 

We combineren het model CB vaak met de hogere variant CBH. Het verschil in hoogte zorgt altijd voor een mooi resultaat. 
Voor alle formaten en afmetingen kunt u de Atelier vierkant catalogus bekijken. 

Elke pot heeft zijn eigen unieke uitstraling daarom bekijken we samen met jou welk ontwerp het beste passen bij jouw wensen, stijl en (buiten)leven. 

Elke pot heeft zijn eigen unieke uitstraling daarom bekijken we samen met jou welk design het beste passen bij jouw wensen, stijl en (buiten)leven. Mail ons voor meer informatie

Christof & Matthieu

Met oog voor detail creëren wij de buitenruimte en tuin van uw dromen. Duurzaam, functioneel, esthetisch én in harmonie met uw binnenruimte.

Mail ons voor een persoonlijke prijsofferte voor jouw Atelier vierkant potten.

Matthieu@deuxamis.be

Moleneinde 10 2381 Weelde