Lysdrap bedlinnen van hoogwaardige kwaliteit

Lysdrap is voor liefhebbers van hoogwaardig bedlinnen, die van een tikkeltje exclusiviteit houden in de slaapkamer. Lysdrap staat gekend voor het gebruik van hoog kwalitatieve stoffen, eigentijdse designs en een perfecte afwerking. Het bedlinnen is een samensmelting van meer dan 80 jaar ervaring, wilskracht en passie, gebaseerd op een standvastige manier van werken. Bij Lysdrap kiest men bewust voor de allerbeste materialen en de meest geraffineerde afwerking.

Maatwerk tot in de puntjes

Bij Lysdrap weet u perfect wat u koopt. Lysdrap bedlinnen blijft namelijk het summum van superieure kwaliteit en het sublieme gevoel van absolute klasse. Uniforme maten doen er niet toe, het gaat om uw comfort, en dus ook uw maten. Onze lakens worden daarom altijd op maat gemaakt. Maak een keuze uit een van onze collecties, kies de kwaliteit van uw stof en vervolgens de afwerking. 

Bedlinnen met een persoonlijke touch

Wilt u graag die extra luxueze uitstraling toevoegen aan uw Lysdrap bedlinnen? Dan is er de mogelijkheid om uw naam of logo te laten borduren op het door u gekozen linnen. Het Lysdrap linnen assortiment is uiterst geschikt voor borduring. Zo krijgt u gepersonaliseerd Lysdrap bedlinnen van de hoogste kwaliteit dat perfect in uw slaapkamer past.

100% made in Belgium

Het merk Lysdrap is 100% Belgisch. Sinds 1933 worden de Lysdrap collecties, hoofdzakelijk gemaakt uit Egyptisch katoen,  uitsluitend in het eigen atelier in Deerlijk (Kortrijk) gemaakt. Hierdoor bieden ze de beste kwaliteit en service in beddengoed. Het “Made in Belgium” label dragen ze met fierheid. Hoge kwaliteit is bij Lysdrap de standaard en dat betekent nog meer luxe voor u. Creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit, een persoonlijke aanpak, luxe,… krijg je enkel voor elkaar wanneer je werk je passie is. 

Luxe Badtextiel

Creëer het ulitieme gevoel van luxe met het Lysdrap badtextiel. Altijd al gedroomd van een eigen spa resort? Maak dan van jouw badkamer een kuuroord met de badcollectie van Lysdrap. Zacht badtextiel, perfect afgewerkt en verkrijgbaar in de mooiste kleuren. Breng meer stijl in je badkamer en durf variëren met uiterst zachte badlakens, mooie handdoeken en gastendoekjes, in verschillende afmetingen. Als finishing touch bieden we ook de bijhorende badmatten en luxe badjassen aan.

Lysdrap & Deuxamis

Belgisch bedlinnen van de hoogste kwaliteit
Lysdrap maakte van in het begin een verstandige keuze omtrent materialen en productie, waardoor ze de kwaliteit van het eindproduct perfect kunnen bewaken en garanderen. Bij Lysdrap weet u perfect wat u koopt. Bedlinnen van Lysdrap blijft namelijk het summum van superieure kwaliteit en geeft u het sublieme gevoel van absolute klasse. Lysdrap beddengoed is er voor de liefhebbers van hoogwaardig bedlinnen, voor zij die van exclusiviteit houden in de slaapkamer. Uniforme maten doen er niet toe, het gaat om uw comfort, en dus ook uw maten. De Lysdrap (hoes)lakens worden daarom altijd op maat gemaakt. Maak een keuze uit een van de collecties, kies de kwaliteit van uw stof en vervolgens de afwerking.

Bij Deuxamis gaan we altijd voor 'The extra (s)mile'; klanttevredenheid is bij ons uitermate belangrijk en daarom gaan we steeds een stap verder. Wilt u ook zalig wegdromen in het luxe beddengoed van Lysdrap? We informeren u met plezier omtrent alle verschillende mogelijkheden. We stellen u graag de Lysdrap collectie bedlinnen in percal, satijn, crushed linnen en Egyptisch katoen voor. Samen stellen we zo uw unieke Lysdrap set van dekbedovertrek en kussenslopen samen. Personaliseren met uw eigen initialen, naam of logo, het kan allemaal! Bekijk online onze Lysdrap mogelijkheden.
Sinds kort bieden we u ook de mogelijkheid om bij u thuis of op uw bedrijf langs te komen. U verliest hierdoor geen kostbare tijd en zo kan u doelgericht uitleggen wat uw wensen zijn. Als dealer van Lysdrap schakelen we snel zodat er geen tijd verloren gaat en u snel van uw luxe beddengoed kan genieten. Wenst u achteraf nog extra kussenslopen, hoeslakens, badlinnen, ..., dan kan u deze altijd via onze online shop handig bij bestellen.

Meer info? Mail ons vrijblijvend.
Call to action
Impressies