Image

Functionele en stijlvolle raamdecoratie voor elk interieur

Welk type van raamdecoratie je ook kiest, het effect op jouw interieur zal steeds groot zijn. Gordijnen maken elke woonruimte uniek en bieden elk interieur een stijlvolle meerwaarde. Gordijnen zijn niet alleen een mooie aanvulling op je inrichting, ze hebben ook een aantal belangrijke functionaliteiten; ze zorgen namelijk voor privacy, sfeer en isolatie. Hierdoor is het erg belangrijk bij het kiezen van de juiste gordijnen om na te gaan welke functie ze bij jou thuis moeten vervullen.

Heb je zelf te weinig tijd om elke showroom te bezoeken? Geen enkel probleem!
Deuxamis brengt de showroom tot bij jou thuis. Hierdoor bespaar je niet enkel tijd, maar kan je bovendien de verschillende gordijnstoffen in je eigen interieur bekijken. Op deze manier is het uitzoeken van de juiste raamdecoratie nog nooit zo makkelijk geweest.
 
Voordelen van onze service aan huis
 
✓ Gemakkelijk: U hoeft de deur niet uit om gordijnen te kopen. 
✓ Tijdbesparend: Bespaar tijd door het vermijden van meerdere winkelbezoeken. 
✓ Persoonlijke service: Wij komen bij u thuis om op te meten en advies te geven. 
✓ Maatwerk: Gordijnen op maat gemaakt om perfect bij uw ramen en interieur te passen. ✓ Kwaliteit: We hebben een ruim aanbod hoogwaardige gordijnstoffen en materialen. 
✓ Installatie: Ons team installeert uw gordijnen professioneel met een perfecte afwerking. ✓ Klantenservice: We zijn er altijd om u te helpen en vragen te beantwoorden. 


DIRECTOR X HOSPITAL

Gordijnen op maat

Bij Deuxamis kies je steeds voor gordijnen op maat!
Maatwerk zorgt niet alleen voor een luxueze uitstraling, bovendien zal de raamdecoratie ook naadloos aansluiten bij de rest van jouw inrichting.

Als het gaat om het kiezen van de juiste gordijnen voor je woning, is het belangrijk om steeds rekening te houden met de hoeveelheid licht dat dient doorgelaten te worden.
Moet het gordijn volledig verduisteren of enkel licht filteren? Indien er nog licht mag doorkomen, kies je voor inbetween gordijnen. Wil je het meeste licht buiten laten, dan zijn overgordijnen ideaal. Moet de kamer volledig verduisterd worden, dan zijn de gevoerde gordijnen de oplossing.

Inbetween gordijnen zijn een goede keuze als je nog wat licht wilt binnenlaten, maar tegelijk een zekere mate van privacy wilt behouden. Deze gordijnen worden gemaakt van een lichte stof, zoals transparant katoen of linnen, en worden gebruikt om het licht te filteren in plaats van het volledig te blokkeren. Is dit voor jou niet voldoende en heb je toch graag volledige privacy, dan zijn overgordijnen de ideale oplossing voor jou.

Overgordijnen zijn steeds vervaardigd van zwaardere stoffen die het licht blokkeren. Ben je op zoek naar mooie gordijnen voor in de slaapkamer? Dan adviseren we om te kiezen voor gevoerde gordijnen. 

Bij gevoerde gordijnen wordt er aan de achterzijde van de stof een extra voering geplaatst waardoor je de slaapkamer helemaal kan verduisteren. Een donkere ruimte zorgt steeds voor een goede nachtrust. 

Gordijnen zijn er dus in allerlei soorten en maten. Wat je kiest, is helemaal afhankelijk van je eigen stijl en smaak.
De look-and-feel van gordijnen wordt vooral bepaald door de manier waarop deze worden vervaardigd.

Neem contact met ons op en ontdek welke gordijnen het beste bij jou passen. 

Kies jouw perfecte plooi!

Deuxamis biedt een breed gamma aan confectie-mogelijkheden zodat je zelf de uitstraling van jouw gordijnen kan bepalen. 

Met een wave-plooi krijg je een strakke, moderne uitstraling. Hou je meer van een nonchalante look dan is de enkele plooi ideaal. Verkies je toch meer een volle, rijkelijke look dan is de dubbele plooi perfect. Kortom, voor iedereen wat wils! 

De wave-plooi, de naam zegt het al, zijn gordijnen met een golvende plooi (wave). Zowel dicht als open blijft de plooi mooi zichtbaar, waardoor het gordijn een strakke en moderne uitstraling krijgt. Het golvend effect wordt verkregen door een speciale manier van confectioneren, waarbij er gebruik gemaakt wordt van waverunners en haken. 

Met een enkele plooi kies je voor minimale plooivorming, waardoor deze plooi er strak en minimalistisch uitziet. Een enkele plooi is ideaal voor gordijnen met dessins, omdat er minder golven in het gordijn zitten en hierdoor meer ziet van de print. Zwaardere, stugge en dikke stoffen zijn ook uitermate geschikt voor deze plooi; hierbij denken we aan velours en dim-out stoffen. Maar je ziet ook steeds vaker dat een enkele plooi gekozen wordt bij linnen en andere natuurlijke gordijnstoffen. Een enkele plooi geeft een gordijn een trendy doch nonchalante look en is de laatste jaren steeds meer in trek.

De dubbele plooi wordt ook wel vlinderplooi genoemd en is de meest toegepaste plooi bij gordijnen. De vlinderplooi ziet er sierlijker en klassieker uit, zorgt voor een rijkelijke uitstraling en heeft steeds een mooie plooival. Bij deze plooi wordt meer stof gebruikt, waardoor de plooien ook bij hoge gordijnen steeds mooi vallen.

Raamdecoratie op maat 

Naast maatwerk-gordijnen zijn er bij Deuxamis ook andere mogelijkheden zoals vouwgordijnen, rolgordijnen, paneelgordijnen, en lamellen. 

Bij vouwgordijnen wordt de stof naar omhoog of naar beneden gevouwen met behulp van een koord. Kenmerkend zijn steeds de horizontale plooien in de stof. Vouwgordijnen passen in elk type interieur stijl en zorgen altijd voor de juiste sfeer.
Ze zijn te verkrijgen in zowel transparante, lichtdoorlatende als verduisterende stoffen. Wil je extra sfeer creëren, combineer vouwgordijnen dan met bijpassende overgordijnen.

Rolgordijnen zijn al jaren een vaste waarde in de raamdecoratie en blijven vandaag de dag nog steeds populair. Het grote verschil met vouwgordijnen is dat de stof rond een buis oprolt. Het voordeel aan rolgordijnen is dat ze toepasbaar zijn voor zowel kleine als grote ramen en zelfs voor dakramen.
Bij rolgordijnen ze de mogelijkheden eindeloos.

Paneelgordijnen, of beter gekend als Japanse panelen hebben een strakke, minimalistische uitstraling die perfect past in elk modern interieur. Bij paneelgordijnen hangen de brede, verticale panelen los van elkaar en kunnen naar eigen keuze apart of gekoppeld bediend worden. Ze bestaan in zeer veel prachtige, natuurlijke kleuren en stoffen en zijn bovendien ideaal voor ruimtesmet grote schuiframen.

Horizontale lamellen of jaloezieën zijn populairder dan ooit tevoren. Het voordeel van horizontale lamellen is dat je heel gemakkelijk het daglicht kunt filteren en de inkijk bepalen door het kantelen van de lamellen. Creëer op deze manier een mooi lijnenspel op de muur of de vloer. Bij lamellen is er steeds een ruime keuze uit zowel aluminium als houten lamellen waardoor deze in elke woonstijl kunnen geïntegreerd worden.

Deuxamis Gordijnen Service

Advies en Plaatsing aan Huis, Specialisten in Woninginrichting. 
Stuur ons een mail voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.  

Loading image #
Gordijnen
/8