Interior Styling by Deuxamis

Als interieur liefhebbers in hart en nieren gaan wij altijd gepassioneerd aan de slag met elke opdracht. Of het nu gaat om het restylen van één kamer, totaalinrichting of enkel ons advies. Ons doel is je te raken met de juiste aankleding of creatieve ideeën. Naast onze creatieve input hebben we een groot netwerk van toeleveranciers die unieke en kwaliteitsvolle producten vervaardigen. We hebben een grote liefde voor unieke objecten met een verhaal, stoere natuurlijke materialen en groenbeleving. We zorgen steeds voor een evenwicht tussen schoonheid, harmonie & comfort dit zijn volgens ons de drie pijlers voor een tijdloosheid interieur.

1. AfspraakMaak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laat je gegevens na en wij nemen telefonisch of via mail contact met je op om samen een afspraak in te plannen.

2. Vrijblijvend oriëntatiegesprek


In een eerste gratis kennismakingsgesprek bij jou thuis of in onze woonwinkel nemen we ruim de tijd om je woonwensen en woonvragen zorgvuldig in kaart te brengen. We gaan opzoek naar gemeenschappelijk raakvlakken en we bekijken je planning en timing. Na ons gesprek sturen we je ons voorstel met onze ‘advies offerte’. We hanteren geen standaard tarieven omdat we alles op jouw noden afstemmen. 

3. Advies op maat

Ons advies is maatwerk: er gelden geen standaard regels of advies. De keuzes voor materialen en meubilair, maar ook de aankleding van gordijnen en decoratie moet bij je passen. Daarom ontvang je steeds een persoonlijk styling advies. Dit kan gaan van mondeling advies en tips tot bijvoorbeeld een sfeer- en kleurplan, een indelingsplan of plan met suggesties voor nieuw meubilair. Natuurlijk kan een combinatie ook! Bij elk advies zit steeds een duidelijke offerte met het voorgestelde meubilair, decoratie of diensten. 


4.The extra (s)mile! 

Bij Deuxamis gaan we altijd voor 'The extra (s)mile'; klanttevredenheid is bij ons erg belangrijk daarom gaan we steeds een stap verder. Geen gesleur met meubilair, we zorgen dat we altijd paraat zijn wanneer je nieuw meubilair geleverd wordt zodat je direct kan genieten van je nieuw interieur.  

Deuxamis creëert een omgeving waarin je kan thuiskomen en kan genieten van het leven.

Mail ons voor een afspraak.

Matthieu@deuxamis.be

Moleneinde 10 2381 Weelde