Interior Styling by Deuxamis

 

Deuxamis.be  is ontstaan is door 'wat de naam al doet vermoeden': namelijk een hechte vriendschap  tussen twee vrienden, Matthieu en Christof, collega's, vrienden, deux amis! Beiden zijn we gepassioneerd door interieur, bloemen en objecten met net dat ietsje meer... We vormen een hecht team doordat we elkaar al jaren kennen, elkaar aanvoelen, inspireren en verrijken zowel op professioneel als op vriendschappelijk vlak.

Vanuit onze grote interesse en passie voor interieur, bloemen en objecten met een verhaal  zijn we gestart met de webshop. Je vindt er niet alleen unieke bloemen- en planten creaties , maar ook originele decoratie en objecten met een verhaal...

Naast de webshop , geven we ook persoonlijk interieur-advies en helpen we je graag met het inrichten van jouw (t)huis. Dit kan gaan van kleuradvies, het zoeken naar een uniek object, plant of een eye-catcher, maar ook het inrichten van een volledige kamer of een complete woning. Met elke vraag, gaan we met veel passie en gedrevenheid van start. We zijn pas tevreden als jouw huis als een echte thuis aanvoelt!

Zie je iets op onze website en zou u dit graag eens 'in het echt' willen bekijken, dan kan dat steeds bij ons in Weelde (tussen Turnhout en Tilburg), na afspraak.

Heeft je een vraag, twijfel dan zeker niet en neem gerust contact op met ons!