Gommaire volgt niet het klassieke patroon van nieuwe collecties. Het merk staat voor tijdloze, eigentijdse klassiekers die trends overstijgen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk voor Gommaire. Daarom kiezen ze ervoor om niet de klassieke seizoenen, collecties en trends te volgen, maar blijven ze trouw aan hun eigen pad en hun eigen manier van werken.

Belgisch Design

Bijna alle items van Gommaire zijn ontworpen door de Belgische oprichters Gommarie, Bert and Laurent. Hun inspiratie halen ze vooral bij zichzelf, maar de natuur is hun grootste inspiratiebron. Het organisch accent wordt doorgetrokken in alle aspecten van het merk. 

Kwaliteitsvolle materialen

Gommaire blijft trouw aan zijn kern waarden. Handgemaakte afwerking  en het gebruik van kwaliteitsvolle materialen typeert Gommaire. Hiervoor werken ze met teak en rotan uit Indonesië, glaswerk uit Polen, geglazuurd terracotta uit Marokko en stoffen uit België. 

Showing 1-12 of 52 products
Sort by : Best selling
  • Featured
  • Best selling
  • Alphabetically, A-Z
  • Alphabetically, Z-A
  • Price, low to high
  • Price, high to low
  • Date, old to new
  • Date, new to old
Sold out Sale
€49,95 - €59,95
Sold out Sale
Sold out Sale
€22,95 - €64,95
Sold out Sale
€75,00 - €135,00
Sold out Sale
€55,00 - €85,00
Sold out Sale
€49,50 - €59,50
Sold out Sale
€45,00 - €65,00
Sold out Sale
Sold out Sale

Gommaire Decoratie

De Gommaire decoratie en accessoires zijn een verrijking voor elk interieur. Hun mond geblazen glaswerk en hun handgemaakte terracotta stukken zoals Gommaire kaarsenhouders, borden en vazen zijn kenmerkende Gommaire ontwerpen. Het organische element zie je steeds terug verschijnen in Gommaire's kaarsen, borden, bowls, tafels en krukken. De luxueuze Gommaire kussen geven je interieur een kleurijke en stijlvolle toets. Deze worden vervaardigd in België uit ruwgeweven stoffen. Om de collectie te vervolledigen ontworp Gommaire ook verlichting. De collectie bestaat uit hang-, wand- en staanlampen.
Enkele bestsellers uit de zijn Gommair Ali, Bert, Opium, Nelly en natuurlijk mogen we de Gommaire kaarsen en drijfkaarsen niet vergeten.

Bekijk de Gommaire catalogus 2022.

Gommaire Indoor

De collectie binnenmeubelen van Gommaire staan voor tijdloos design. De Gommaire tafels en kasten zijn gemaakt van massief gerecycled hout en deze worden op traditionele wijze vervaardigd. Het gerecyleerd hout maakt de Gommaire meubels uniek omdat er hierdoor telkens variaties in zowel structuur als kleur. De Gommaire zetels en stoelen worden dan weer gestofeerd met ruw geweven stoffen uit België.

Bekijk de Gommaire catalogus 2022

Gommaire Outdoor

De Gommaire outdoor collectie is een mix van tijdloos en innovatief design. Hiervoor maakt Gommaire gebruik van gerecycleerde teak, teakwortel, wicker en gepoedercoat aluminium. Gommaire stoelen, tafel, loungesets, ligbedden en salontafels zijn uiterst geschikt voor buitenruimtes, poolhouse  en  patio-interieurs. Om een unieke look 'n feel te geven aan de Gommaire outdoorcollectie werken ze alleen met hoogwaardige buitenkussen die vervaardigd zijn uit italiaanse stoffen. Uniek bij Gommaire buitenkussen is dat ze werken met een waterafstotende materiaal waardoor deze zeer snel drogen na een regenbui.

Bekijk hier de Gommaire outdoor cataloog 2022

Gommaire & Deuxamis

Gommaire de perfecte keuze voor Outdoor, Indoor en Decoratie?
Een fusie van creatieve ideeën en jarenlange ervaring liggen aan de basis van het van het label Gommaire. De creatieve ontwerpers  Gommaire Cleybergh, Bert Verelst en Laurent De Greef blijven altijd trouw aan hun eigen pad. Bijna de volledige Gommaire organic living collectie wordt door hen gecreëerd. Naast het prachtige meubilair voor binnen is er ook de unieke outdoor-lijn. Decoratie & accessoires maken de Gommaire collectie compleet. Een collectie waar wij bij Deuxamis creatief aan de slag mee kunnen binnen elke woonstijl. 
 
We zijn dan ook erg trots dat we officiële dealer van Gommaire zijn. Inspireren de unieke Gommaire producten en stijl je? Ontdekt snel de Gommaire online collectie. In onze webshop kan je niet enkel de Gommaire decoratie en accesoires vinden. Je kan er ook de online Gommaire prijzen terug vinden.

Bij Deuxamis gaan we altijd voor 'The extra (s)mile'; klanttevredenheid is bij ons erg belangrijk daarom gaan we steeds een stap verder. Wil je de volledige Gommaire indoor, outdoor en decoratie collectie ontdekken dan bieden we sinds kort ook de mogelijkheid aan bij je thuis of op je bedrijf langs te komen. Je verliest hierdoor geen kostbare tijd en we kunnen je persoonlijke adviseren hoe je de Gommaire collectie kan toepassen in jouw interieur. Als verkooppunt van Gommaire schakelen we snel zodat er geen kostbare tijd verloren gaat en je snel van je unieke Gommaire aankoop kan genieten.

Wil je graag onze collecties ontdekken? Wat inspiratie opdoen of gewoon eens rondkijken? Dat kan! Je bent van harte welkom in onze woonwinkel. Maak een afspraak en we luisteren naar jouw verhaal en adviseren je graag waar nodig.
Call to action