Deuxamis

Bekijk onze video

Image

Interieur- en totaalprojecten

Weinig tijd? Laat je ontzorgen! Indien je wenst dat wij het project van ontwerp (A) tot en met realisatie (Z) begeleiden, verzorgen wij een planning om binnen een realistische termijn het project te kunnen verwezenlijken. We helpen waar nodig met het opvragen van offertes en staan je bij met het maken van moeilijke keuzes. Daarnaast hebben we een uitgebreide database met ervaren en gedreven toeleveranciers die in onderaanneming voor ons werken. Handig als je niet goed weet wie je best kan contacteren.

We gaan als jouw 'personal-shopper' (of samen met jou) op pad om de juiste meubels en accessoires uit te kiezen die naadloos passen bij jouw stijl en huis. Wij bestellen alles voor jou. Just sit back and relax!


DIRECTOR X HOSPITAL

Dit kunnen we voor je betekenen

Bij interieur totaalprojecten gaat het om het creëren van een compleet en harmonieus geheel binnen uw woning, kantoor of commerciële ruimte. Het omvat niet alleen de inrichting van de ruimte, maar ook het ontwerp en de uitvoering van technische aspecten zoals schilderwerken, verlichting en schrijnwerk.

Bij Deuxamis begeleiden we je bij het totale proces, van ontwerp tot realisatie. Door middel van ons doordachte interieuradvies, onze uitgebreide kennis van materialen en onze nauwe samenwerking met ervaren én gedreven vakmensen en toeleveranciers, zorgen wij voor een resultaat dat tot in de kleinste details klopt.

Door jou volledig te ontzorgen tijdens het proces, rest er joiu enkel achterover te leunen en te genieten van het eindresultaat. Bij ons staat jouw tevredenheid voorop en streven wij naar een interieur waar je nog vele jaren van kunt genieten.

Hoe werken we?


Bij Deuxamis begint een totaalinrichting altijd met een eerste stap: het in kaart brengen van jouw persoonlijke wensen en behoeften. Onze interieuradviseurs luisteren naar jouw verhaal, en maken op basis daarvan een analyse van de ruimte op met de bijhorende mogelijkheden. Vervolgens stellen wij een plan op dat past bij jouw smaak, levensstijl en budget.

Ons plan omvat niet alleen de indeling en inrichting van de ruimte, maar ook de keuze van de juiste materialen, kleuren, verlichting en accessoires. Wij streven naar een harmonieus geheel dat perfect past bij jouw persoonlijke stijl. Tijdens het proces houden we je nauw betrokken en informeren we bij elke stap in de voortgang van het project. Wij staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen door te voeren.

Bij Deuxamis geloven wij dat een persoonlijke aanpak de sleutel is tot een geslaagde totaalinrichting. Door onze ervaring en expertise op het gebied van interieur, zijn we in staat om jouw droominterieur te realiseren. Bij ons ben je verzekerd van een uniek en exclusief resultaat waar je nog jarenlang van kunt genieten.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe Deuxamis je kan helpen om jouw droominterieur te realiseren!Maak een afspraak

Deuxamis Totaalinrichting & Interieuradvies 

Advies en plaatsing aan huis, specialisten in woninginrichting. 
Stuur ons een mail voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.  

Loading image #
Totaalprojecten
/13