Vincent Sheppard design in & outdoor meubilair.

Wereldleider op vlak van outdoor meubilair

Vandaag de dag worden de Vincent Sheppard meubels geëxporteerd naar meer dan 50 landen op zes continenten en het aantal blijft groeien. Het Vincent Sheppard meubilair is te vinden in de mooiste hotels, woningen en restaurants over de hele wereld.

Unieke weeftechniek

De kennis en vaardigheden van de lokale ambachtslieden verheffen onze producten tot kunstwerken, stuk voor stuk handgemaakt tot in de perfectie. Om dit doel te bereiken, werkt Vincent Sheppard nauw samen met de lokale bevolking van Cirebon, Indonesië. Cirebon, bekend om zijn traditie in het weven en buigen van rotan ook bekend als de Lloyd Loom-weeftechniek.

FSC®-LABEL

Vincent Sheppard wordt in 2013 beloond voor zijn inspanningen om stijlvol en milieuvriendelijk meubilair te creëren met respect voor de natuur en de mens.
Ze zijn gecertificeerd door de Forest Stewardship Council®, een symbool van ecologische, sociale en economische verantwoordelijkheid.

Belgisch design

Het Belgische bedrijf Vincent Sheppard maakt sinds 1992 tuinmeubelen van topkwaliteit voor indoor maar vooral gekend voor hun outdoor collectie. In de Vincent sheppard outdoorcollectie vind je een reeks meubels van stoelen en eettafels tot lampen en bijzettafels en stijlvolle ligbedden en banken voor buiten. Ontdek de ware schoonheid van uw tuin en terras met meubels die handgemaakt zijn. De bekendste modellen uit de collectie zijn: Vincent Sheppard Frida, Vincent Sheppard Gipsy en de Vincent Sheppard Roy Cocoon. 
Bekijk alvast hier de Vincent Sheppard collectie.

Schoonheid, kwaliteit en comfort voor elke ruimte!

Stijlvol, uniek en tijdloos drie kernwoorden voor het design van Vincent Sheppard. Het binnenmeubilair is ontworpen om uiterst comfortabel te zijn en een lust voor het oog.
Vincent Sheppard creërt stoelen, tafels, banken, verlichting en accessoires in verschillende duurzame materialen met steeds oog voor schoonheid, kwaliteit en comfort.
Enkele gekende ontwerpen bijvoorbeeld de Titus van Vincent Sheppard maar ook de Vincent Sheppard Edward en Vincent Sheppard Jack & Joe mogen niet ontbreken. Nieuw in het gamma is de Vincent Sheppard lounge stoel Norma. 

Puntjes op de i

Het zijn de accesoires die de puntjes op de i zetten. Die regel geldt ook bij Vincent Sheppard. We denken hier aan de mooie outdoor ‘quick dry’ kussens , stijlvolle outdoor tapijten en niet te vergeten sfeervolle outdoor lampen. Het zijn kleine dingen die je outdoor meubilair extra flair geven. Enkele van de bekendste modellen zijn: Toundra rug, Cliff rug, Tika lantern of de Mora lantern. Onze favoriet is de sfeervolle tafel verlichting ‘light my table’.

Deuxamis x Vincent Sheppard

Uw project op maat 
Bent u nog op zoek naar stijlvol outdoor of indoor meubilair? Dan bieden we met de collectie van het Belgische merk Vincent Sheppard dé perfecte oplossing aan. Vincent Sheppard is een high-end meubel label van Belgische bodem.

Vincent Sheppard ontwerpt en vervaardigt sinds 1992 meubelen voor binnen en buiten met een uitzonderlijk zitcomfort. Het kwalitatieve dessins voegt karakter aan uw buitenruimte toe. Enkele bestsellers uit de collectie zijn o.a. de Vincent Sheppard Frida, Vincent Sheppard Gipsy en de Vincent Sheppard Roy Cocoon.
Kortom de Vincent Sheppard outdoor collectie bevat voor elke ruimte een gepast meubelstuk.

We zijn erg trots dat we ons officiële dealer van Vincent Sheppard te mogen noemen. Mail ons je favoriete model of laat ons je adviseren welke stoel, tafel of lamp het best in je interieur past. Dit kan telkens op afspraak in Weelde.
Bekijk onze Vincent Sheppard outdoor collectie in de online shop.
Daar kan je de collectie bekijken met de officiële Vincent Sheppard prijzen.

Bij Deuxamis gaan we altijd voor 'The extra (s)mile'; klanttevredenheid is bij ons erg belangrijk daarom gaan we steeds een stap verder. Geen gesleur met meubilair, wij staan altijd paraat wanneer je nieuw meubilair geleverd wordt zodat je direct kan genieten van je nieuwe interieur. Deuxamis creëert een omgeving waarin je kan thuiskomen en kan genieten van het leven.

Als Vincent Sheppard verkooppunt schakelen we snel zodat er geen tijd verloren gaat en je snel van je nieuwe aankoop kan genieten. Meer info?

Mail ons voor een vrijblijvende afspraak.  
Call to action