Topkwaliteit met een uniek Belgisch design en dat bovenal knus oogt, dat is Passe Partout!

Stijlvol Belgisch design

Elk meubelstuk van Passe Partout wordt ontworpen in België door enkele van de meest gerenommeerde designers. Ze ontwerpen steeds tijdloze, kwalitatief hoogwaardige meubels waar je jarenlang plezier aan zult beleven.

Zetelspecialist

Sinds 1998 is Passe Partout een vaste waarde in de meubelindustrie. Sinds hun start zijn ze uitgegroeid tot één van de belangrijkste zetelspecialisten in de Benelux. Hun collectie bestaat uit een ruim aanbod aan salons, banken, lounge-zetels, fauteuils en hockers, waarvan elk stuk tot in de details is afgewerkt.

Kwaliteitsvolle materialen

Elk meubelstuk dat ontworpen en vervaardigd wordt bij Passe Partout is van de hoogste kwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen, wordt alles met de hand vervaardigd in de modernste fabrieken in Europa, en dit volgens de hoogste standaarden.

Passe Partout Tijdloze zetels

De zetelcollectie van Passe Partout wordt gekenmerkt door oerdegelijke, kwaliteitsvolle en tijdloze banken. De hedendaagse lijnen en vormen zorgen ervoor dat de prachtige zetels van Passe Partout zowel in een strak als in een landelijk interieur helemaal tot hun recht komen. Elk exemplaar is te verkrijgen in een ruime keuze aan afmetingen, waardoor ze volledig kunnen samengesteld worden, afhankelijk van de ruimte waar de zetel komt te staan. Ook qua kleuren en soorten stoffen bieden ze een uitgebreide keuze waar iedereen zijn of haar gading zeker in weet te vinden. Naast hun kwaliteitsvolle zetels biedt Passe Partout ook een mooie collectie stoelen en fauteuils aan.

Low dining

Passe Partout is ook pionier in het ‘low dining concept’ voor in je eetkamer. Hierbij wordt een lagere eettafel gecombineerd met lage fauteuils. Vaak worden twee tafels van verschillende hoogtes met elkaar gecombineerd. Dit zorgt niet alleen voor een speels effect, maar ook voor een luxueuze uitstraling

Stijlvol tuinmeubilair

Sinds 2018 heeft Passe Partout hun meubelcollectie uitgebreid met een buitengewoon prachtige outdoor-collectie, bestaande uit een tafel, verschillende loungesets, stoelen met poefs en zelfs een fauteuil voor buiten. De zittingen en de kussens zijn vervaardigd uit hoog kwalitatief schuim (Calipore) dat vrijwel direct droogt na een hevige regenbui. Deze kussens worden vervolgens bekleed met de prachtige stoffen uit de exclusieve collectie van het gerenommeerde merk ‘Sunbrella’.

Passe Partout & Deuxamis

Luxueuze Passe Partout meubels van Belgische bodem.
Het Belgische merk Passe Partout startte in 1988 met het ontwerpen en vervaardigen van kwaliteitsvolle zetels. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot meer dan een zetelfabrikant. Hun collectie is met de jaren uitgebreid met onder andere stoelen, salontafels, rekken, poefs,… Passe Partout vervaardigt niet enkel meubels voor binnen, ze hebben ook een prachtige outdoor collectie. Elk stuk uit de collectie van Passe Partout heeft dezelfde stijlvolle, luxueuze en verfijnde uitstraling. 

Wil je jouw woonkamer een luxueuze aankleding geven, dan is de collectie van Passe Partout hiervoor ideaal. Bij Deuxamis gaan we altijd voor 'The extra (s)mile'; klanttevredenheid is bij ons uitermate belangrijk en daarom gaan we steeds die ene stap verder. Wilt u graag interieuradvies op maat, heeft u nood aan een nieuwe sofa, eetkamerstoelen of een nieuwe fauteuil? 

Wij adviseren u met passie en vakkundigheid omtrent de verschillende mogelijkheden. Heb je specifieke wensen, laat het ons gerust weten en dan bespreken wij met u graag alle mogelijkheden. Sinds kort bieden we u ook de mogelijkheid om bij u thuis of op uw bedrijf langs te komen. U verliest hierdoor geen kostbare tijd, waardoor u ons doelgericht kan uitleggen wat uw wensen zijn.

Meer info? Mail ons vrijblijvend.
Call to action