Ethnicraft designmeubilair voor elke ruimte.

Hoogste Kwaliteit

De meubels & accessoires van Ethnicraft zijn van de hoogste kwaliteit. Om dat te garanderen, test Ethnicraft al hun producten uitgebreid gedurende het volledige ontwikkelingsproces. Stabiliteit, duurzaamheid en veiligheid voor huishoudelijk gebruik moeten voldoen aan de hoogste meubelnormen binnen de industrie, of deze zelfs overtreffen! Alle testen staan transparant op de website en in de catalogus.

Made in Belgium

Al vijventwintig jaar creëert Ethnicraft authentiek & eigentijds meubilair uit massief hout dat generaties lang meegaat en bestand is tegen voorbijgaande trends. Ethnicraft is gevestigd in Boom, Antwerpen en beschikt over een prachtige showroom van 1200 m².

FSC®-LABEL

Met het FSC®-label garandeert Ethnicraft dat hun producten afkomstig zijn van bossen die worden beheerd en dat ze voldoen aan de sociale, economische en ecologische behoeften van vandaag en van de toekomstige generaties. Meubelen van Ethnicraft dragen ofwel het 100% FSC Recycled label, wat betekent dat de producten zijn gemaakt van gerecycled hout, ofwel het FSC 100% label, wat dan weer betekent dat ze zijn gemaakt van hout afkomstig uit FSC-gecertificeerde plantages.

Met Ethnicraft creëren we de juiste sfeer voor elk project

Ben je op zoek naar nieuwe meubelen? Wil je jouw interieur een nieuwe facelift geven of heeft je kantoor een opfrisbeurt nodig? Dan ben je bij Deuxamis aan het juiste adres. Het inrichten van je woning, kantoor of outdoor ruimte vergt immers heel wat tijd en kennis. Of je nu op zoek bent naar een eettafel of naar een designzetel, wij helpen je de juiste match te vinden. Met de collectie van het Belgische Ethnicraft maken we het verschil. Ethnicraft is gespecialiseerd in de fabricage van massief houten designmeubilair. Ethnicraft is een mooi voorbeeld van ecologisch verantwoord design. Hun producten zijn immers vervaardigd in FSC-gecertificeerd hout, wat staat voor het duurzaam beheer van de grondstoffen.

Mooi meubilair voor elke ruimte!

Een woning zonder het juiste meubilair is slechts een woonruimte. Het zijn namelijk de meubels waarmee je van jouw huis een thuis kunt maken. Het Belgische meubelmerk Ethnicraft is al 25 jaar een belangrijke speler in de wereld van de designmeubels. In de collectie van Ethnicraft vind je meubels voor elke ruimte in huis. Hierbij Denken we bijvoorbeeld aan de iconische Ethnicraft zetels zoals de N701, Elipse en het model Trapeze. Voor de eetkamer zijn er dan weer zowel ronde als rechte eettafels. Hier zijn de topmodellen de Ethnicraft tafel Bok, Circle en Torsion, Allen steeds verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor elk type tafel is er een bijpassende stoel. Het model Bok in zwart, grijs of blanke eik is onze topfavoriet. De Ethnicraft collectie bevat ook buffetkasten, consoles, salontafels, bijzettafel en zelf bedden. Mail ons voor alle mogelijkheden.  

Ook advies voor je outdoor ruimte.

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor je tuinmeubelen. Ethnicraft biedt buitenmeubels aan uit massief teak. Ontdek in de collectie de loungestoelen, tafels en stoelen. Zo creëer je ook buiten de typische Ethnicraft-sfeer. Geen enkele tuin, balkon of terras is hetzelfde en het is niet altijd even gemakkelijk een keuze te maken. Twijfel je over een formaat, kleur of model iets anders: laat het ons weten! Deuxamis staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, zodat je de juiste keuze kan maken.

Deuxamis x Ethnicraft

Uw project op maat 
De toepassingsmogelijkheden van Ethnicraft voor je interieur en outdoor omgeving zijn erg divers en voor elk project uniek.

Daarom denken we graag met je mee over het meest geschikte meubilair voor jouw project. Met oog voor detail creëren we de mooiste ruimtes van uw dromen. Duurzaam, functioneel, esthetisch én in harmonie met jouw gevoel. De collectie van Ethnicraft is enorm uitgebreid en verkrijgbaar in uiteenlopende vormen, afmetingen en in verschillende, natuurlijke kleuren. Onze favoriete modellen zijn o.a. de zetel N701, eettafel Bok en de Mikado tafel.

 Bij Deuxamis gaan we altijd voor 'The extra (s)mile'; klanttevredenheid is bij ons uitermate belangrijk en daarom gaan wij steeds een stap verder. Geen gesleur met meubilair, wij staan altijd paraat wanneer je nieuw meubilair geleverd wordt zodat je direct kan genieten van je nieuwe interieur. Deuxamis creëert een omgeving waarin je kan thuiskomen en kan genieten van het leven. 

Mail ons voor een vrijblijvende afspraak.  
Call to action