Silk-ka Flowers for life

Inspiratie voor elke seizoen

Silk-ka weet ons steeds weer te verrassen met een prachtige nieuwe collectie zijdenbloemen. Op die manier weten ze telkens weer dé trend te zetten. Elk seizoen wordt een nieuwe collectie ontworpen, waardoor er eindeloos gecombineerd kan worden met verschillende kleuren en soorten. De collectie bestaat uit zijden kunstbloemen, planten en decoratietakken.

Puur vakmanschap

Met oog voor detail worden alle Silk-ka bloemen, planten en bomen met de hand vervaardigd. De oprichter van Silk-ka, Patrick Oude Groeniger, hecht veel belang aan de kwaliteit van zijn producten. Daarom wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van superieure materialen en wordt er uitermate veel aandacht besteed aan elk detail, wat steeds ten goede komt aan de echtheid. De Silk-ka kunstbloemen & planten zijn zo levensecht dat alleen de afwezigheid van geur ze verraadt.

Wereldwijde bekendheid

Ondertussen levert Silk-ka aan meer dan 75 landen en is daarmee één van de bekendste ontwerpers en exporteurs van kunstbloemencollecties wereldwijd. De collecties kunnen bewonderd worden in de meest exclusieve locaties zoals Harrods, Printemps, Al Fayed en Brown & Thomas.

Showing 1-20 of 35 products
Sort by : Best selling
  • Featured
  • Best selling
  • Alphabetically, A-Z
  • Alphabetically, Z-A
  • Price, low to high
  • Price, high to low
  • Date, old to new
  • Date, new to old
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
€410,00 - €730,00
Sold out Sale
Sold out Sale
€399,00 - €899,00
Sold out Sale
Sold out Sale

Silk-ka kunstbomen & planten

Ontdek onze prachtige kunstbomen en kunstplanten in verschillende maten en vormen in onze Silk-ka webshop. Ze zijn zo levensecht en mooi dat je de natuur bijna kunt ruiken. Creëer een exotische jungle-sfeer in huis, zonder enig onderhoud. De Silk-ka bomen en grote kunstplanten zijn ideaal voor kantoren en donkere ruimtes. Dankzij de buigbare stelen en bladeren kan je jouw plant aanpasen naar gewenste vorm. Breng groen in huis met een prachtige varen, strelizia, slocasia, ficus, palmboom, olijfboom of vijgenboom. Ontdek de hoogwaardige kwaliteit en het pure vakmanschap van Silk-ka kunstbomen en -planten in onze webshop.  

Silk-ka flowers

De Silk-ka kunstbloemen en -takken geven je interieur onmiddellijk sfeer en kleur. Creëer een prachtig boeket door verschillende zijdenbloemen en takken te combineren, of ga voor een bundel takken in éénelfde soort voor meer rust. Het voordeel van Silk-ka kunstbloemen en -takken is dat je ze overal kan neerzetten en ze geen water hoeft te geven. Elk seizoen kan je ook een aantal takken of bloemen wisselen zodat je steeds een nieuwe creatie hebt. De Silk-ka flower collectie bestaat o.a uit orchideeën, klaprozen, tulpen, hortensia’s en bessentakken.  

Deuxamis & Silk-ka

Silk-ka creëert met de hand gemaakte zijden kunstbloemen en -planten.
Ben je op zoek naar kunstplanten, bloemen of takken voor je bedrijf, woonkamer of een andere ruimte? Dan bieden we met Silk-ka dé perfecte oplossing aan. Silk-ka heeft een zeer uitgebreide en luxueuze collectie natuurlijke zijden bloemen, planten en takken. Het Nederlandse bedrijf Silk-ka uit Hengelo is ruim 30 jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven op het vlak van kunstbloemen & planten. Silk-ka laat zich elk seizoen inspireren door nieuwe materialen, bloemen en kleuren.

We zijn dan ook erg trots dat we ons officiële dealer van Silk-ka mogen noemen. Gaat jouw hart ook sneller kloppen bij het zien van grote kunstplanten? Mail ons je favoriete model of laat ons je adviseren welke plant, bloem of boom het best in je bedrijf, huis of tuin past. 

Nog geen pot voor je Silk-ka boom of plant? Met onze uitgebreide potten collectie van o.a. Atelier Vierkant of Domani maken we het verschil. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Silk-ka strelitzia gecombineerd met het model MF van Atelier vierkant. Ben je liefhebber van een kunstboom, dan kan de Silk-ka olijfboom gecombineerd in een Domani Lava pot wel een kanshebber zijn.

Vind je het moeilijk om zelf aan de slag te gaan met de nieuwe collectie van Silk-ka? Matthieu & Christof helpen je graag met het samenstellen van een sfeervolle combinatie. Dit kan telkens op afspraak in Weelde. Bekijk onze Silk-ka online shop. Daar kan een je selectie planten bekijken met de officiële Silk-ka prijzen. 

Bij Deuxamis gaan we altijd voor 'The extra (s)mile'; klanttevredenheid is bij ons erg belangrijk daarom gaan we steeds een stap verder. Sinds kort bieden we ook de mogelijkheid aan bij je thuis of op je bedrijf langs te komen. Je verliest hierdoor geen kostbare tijd en kan je doelgericht uitleggen waar de Silk-ka plant dient komen te staan. Als officieel verkooppunt van Silk-ka schakelen we snel zodat er geen tijd verloren gaat en je snel van je kunstplant of kunstboom kan genieten. Een offerte nodig voor je Silk-ka planten? We bezorgen je snel een Silk-ka prijslijst met je selectie planten. Advies nodig voor een bijhorende pot? Ook dit vormt voor ons geen probleem. We doen graag een voorstel .

 Meer info? Mail ons vrijblijvend.  
Call to action