Atelier Vierkant Model EM

Op zoek naar een unieke bloempot voor buiten of binnen? Dan bieden we met 'Atelier Vierkant' de juist oplossing aan. 'Atelier Vierkant' is een Belgisch familiebedrijf dat prachtige handgemaakte bloempotten produceert. De potten zijn uniek en geïnspireerd op traditionele vormen waardoor deze eigentijds en toch een tijdloos karakter uitstralen. 

Matthieu zijn persoonlijke favoriet het model EM van Atelier vierkant is verkrijgbaar in 3 standaard kleuren. De 3 standaardkleuren zijn: Zwart: diep bruin zwarte kleur. Wit: een zacht beige witte kleur Grijs: een lichtbruine grijzige kleur. 

Het model EM van Atelier vierkant bestaat in verschillende formaten zoals bijvoorbeeld de EM60, EM70 & EM80. Deze pot heeft een uniek ontwerp door zijn organische vorm. 
Erg mooi solitair maar erg krachtig als duo in verschillende kleur/maat. 

Alle bestaande formaten en exacte afmetingen kunt u in de Atelier vierkant catalogus bekijken. 

Elke pot heeft zijn eigen unieke uitstraling daarom bekijken we samen met jou welk design het beste passen bij jouw wensen, stijl en (buiten)leven. Mail ons voor meer informatie

Christof & Matthieu

Met oog voor detail creëren wij de buitenruimte en tuin van uw dromen. Duurzaam, functioneel, esthetisch én in harmonie met uw binnenruimte.

Mail ons voor een persoonlijke prijsofferte voor jouw Atelier vierkant potten.

Matthieu@deuxamis.be

Moleneinde 10 2381 Weelde