Atelier Vierkant Model UF

Op zoek naar een unieke bloempot voor buiten of binnen? Dan bieden we met 'Atelier Vierkant' de juist oplossing aan. 'Atelier Vierkant' is een Belgisch familiebedrijf dat prachtige handgemaakte bloempotten produceert. De potten zijn uniek en geïnspireerd op traditionele vormen waardoor deze eigentijds en toch een tijdloos karakter uitstralen. 
Het model UF van Atelier vierkant is verkrijgbaar in 3 standaard kleuren. De 3 standaardkleuren zijn: Zwart: diep bruin zwarte kleur. Wit: een zacht beige witte kleur Grijs: een lichtbruine grijzige kleur. 

Het model UF van Atelier vierkant bestaat in verschillende formaten. UF60 & UF80 stellen we vaak voor als pot siergrassen, struiken, kruiden of kleinere beplanting. 
Voor grotere beplating of bomen zoals olijfbomen stellen we vaak het model UF100 of UF120 voor. Deze potten zijn echte eye-catchers zowel solitair als in duo. 

Alle formaten en exacte afmetingen kunt u de Atelier vierkant catalogus bekijken.

Elke pot heeft zijn eigen unieke uitstraling daarom bekijken we samen met jou welk design het beste passen bij jouw wensen, stijl en (buiten)leven. Mail ons voor meer informatie
Copyright: Sofia Hotel, Barcelona

Christof & Matthieu

Met oog voor detail creëren wij de buitenruimte en tuin van uw dromen. Duurzaam, functioneel, esthetisch én in harmonie met uw binnenruimte.

Mail ons voor een persoonlijke prijsofferte voor jouw Atelier vierkant potten.

Matthieu@deuxamis.be

Moleneinde 10 2381 Weelde