Trendkleuren voor je interieur zomer van 2023: Laat je inspireren

Trendkleuren voor je interieur zomer van 2023: Laat je inspireren

Het interieur van je huis is een belangrijke weerspiegeling van je persoonlijkheid en stijl. Met de zomer van 2023 in het vooruitzicht is het tijd om je huis op te frissen met de nieuwste trendkleuren. In deze blogpost delen we de meest populaire kleuren voor het interieur van deze zomer en geven we je inspiratie om deze kleuren in je eigen huis toe te passen.

  1. Zonnig geel

Geel is een kleur die altijd geassocieerd wordt met de zomer en ook deze zomer zal het een populaire trendkleur zijn. Van zacht pastelgeel tot fel zonnegeel, deze kleur is perfect om je interieur een vrolijke en zomerse uitstraling te geven. Combineer gele kussens of een geel tapijt met neutrale kleuren zoals grijs of wit voor een frisse en luchtige uitstraling.

  1. Aqua blue

Aqua blue is een verfrissende en rustgevende kleur die perfect past bij de zomer. Deze kleur geeft je interieur een gevoel van rust en brengt de oceaan naar binnen. Combineer aqua blue met andere pasteltinten zoals zacht roze en mintgroen voor een rustgevend en sereen interieur.

  1. Terracotta

Terracotta is een warme en natuurlijke kleur die perfect past bij de zomer. Het is een kleur die rust en gezelligheid uitstraalt. Combineer terracotta met andere warme kleuren zoals okergeel en donkerbruin voor een warm en gezellig interieur.

  1. Pastelgroen

Pastelgroen is een zachte en frisse kleur die perfect past bij de zomer. Het is een kleur die rust en balans uitstraalt. Combineer pastelgroen met witte en lichtgrijze tinten voor een frisse en luchtige uitstraling.

  1. Zacht roze

Zacht roze is een romantische en warme kleur die perfect past bij de zomer. Het is een kleur die rust en harmonie uitstraalt. Combineer zacht roze met andere pasteltinten zoals pastelblauw en lila voor een romantisch en sereen interieur.

Conclusie

De trendkleuren voor het interieur van deze zomer zijn zonnig geel, aqua blue, terracotta, pastelgroen en zacht roze. Deze kleuren zijn perfect om je interieur een zomerse en frisse uitstraling te geven. Combineer deze kleuren met andere kleuren en materialen om je eigen unieke stijl te creëren. Ben je op zoek naar inspiratie of wil je deze trendkleuren toepassen in je eigen interieur? Neem dan een kijkje op Deuxamis.be voor een uitgebreid assortiment aan meubels en accessoires in deze kleuren.

Wil jij ook graag je interieur opfrissen met de nieuwste trendkleuren voor de zomer van 2023? Neem dan een kijkje op Deuxamis.be voor een uitgebreid assortiment aan meubels en accessoires in deze kleuren. Onze interieurexperts staan ook altijd voor je klaar om persoonlijk advies te geven over kleurcombinaties en materialen. Laat je inspireren en maak van jouw huis een zomers paradijs!


Older post Newer post