Maak kennis met de Icci geurkaarsen & decoratie uit de Dekocandle collectie. 
Sfeervol kaarslicht & tijdloze decoratie

Hoogwaardige kwaliteit

De kwaliteit danken de kaarsen aan de hoogwaardige grondstoffen. Het hoofdbestanddeel is paraffine aangekleurd met minerale kleurstoffen. De wieken worden gemaakt uit het beste katoen.

Exclusieve parfums

Deze collectie bestaat uit tien exclusieve en verfijnde parfums. De collectie kreeg de naam Icci Home Collection. Love Story, Orient, Cèdre Thé Vert en Bois Sacré zijn slechts enkele voorbeelden uit de collectie Icci kaarsen.

Handmade in Belgium

De Dekocandle kaarsen worden nog steeds hier in België ambachtelijk gevuld. De meer dan 15 jaar lange vakkennis en wetenschappelijke know how zorgde voor het "Handmade in Belgium” (HIB) kwaliteitslabel.

Showing 1-12 of 13 products
Sort by : Best selling
  • Featured
  • Best selling
  • Alphabetically, A-Z
  • Alphabetically, Z-A
  • Price, low to high
  • Price, high to low
  • Date, old to new
  • Date, new to old
Sold out Sale
€31,00 - €119,00
Sold out Sale
Sold out Sale
€93,00 - €115,00

Dekocandle

STIJLVOL, TIJDLOOS EN MET KARAKTER
Dekocandle staat voor sfeervolle interieur accessoires: van mondgeblazen vazen en windlichten tot exclusieve geurkaarsen met unieke parfums. Altijd stijlvol, tijdloos en met karakter. De Dekocandle kaarsen zijn stuk voor stuk het resultaat van ambachtelijk handwerk. Ze worden gegoten met hoogwaardige grondstoffen en hebben kwalitatieve katoenen wieken. De Dekocandle kaarsen collectie bestaat uit een uitgebreid assortiment van kaarsen voor binnen en buiten alsook onze exclusieve lijn geurkaarsen 'Icci Home Collection'.

Dekocandle draagt ambacht en authenticiteit hoog in het vaandel. Zo is het Dekocandle glaswerk mondgeblazen en zijn de marmeren, metalen en houten objecten zorgvuldig door ambachtslui vormgegeven en afgewerkt.

De Icci kaarsen van Dekocandle brengt geurkaarsen naar een hoger niveau. Naast een mooie design bieden de Icci kaarsen nog een extra troef: de Icci Home Collection parfums. Deze bestaan momenteel uit 10 geuren. Fleur de lotus, Cèdre Thé Vert, Orient, Joie de Vivre, Love Story zijn er enkele van. Elk parfum is speciaal gemaakt voor de ICCI Home Collection door neuzen uit Grasse 's werelds bekendste parfumstad. Bekijk snel onze dekocandle online shop.

Ook voor de zomermaanden heeft Dekocandle vast en zeker verschillende mooie tuinkaarsen. De collectie buitenkaarsen van Dekocandle bestaan uit glas, steen en brons. Gezellig de hele avond buiten zitten doe je nu in stijl. 

Bent u ook fan van Dekocandle? Selecteer dan je favoriete geurkaars, windlicht of theelichthouder in onze Dekocandle online webshop. Betalen kan in alle veiligheid via bankcontact of een kredietkaart en je bestelling wordt vanaf een aankoopbedrag van 75 euro gratis aan huis geleverd. Zo makkelijk is het om Dekocandle online te kopen!

Bij Deuxamis gaan we altijd voor 'The extra (s)mile'; klanttevredenheid is bij ons erg belangrijk daarom gaan we steeds een stap verder. Wil je de Dekocandle & Icci kaarsen collectie ontdekken dan ben je van harte welkom in onze woonwinkel te Weelde. Dit na afspraak of elke eerste zondag van de maand. Als Dekocandle verkooppunt kan je steeds met al je vragen bij ons terecht. 
Call to action