Guaxs unieke meesterwerken van glas

Puur vakmanschap

Het vervaardigen van Guaxs vazen en schalen vereist vaardigheid, coördinatie en kracht. Alleen de meest bekwame glasblazers zijn in staat om het gesmolten glas in de complexe vormen te blazen. Ze gebruiken hiervoor eeuwenoude technieken. Elk stuk die ze creëren is met de hand gemaakt uit duurzame en authentieke materialen.

Duits Design!

De designvazen en -schalen van Guaxs worden ontworpen en vervaardigd in Duitsland. Het familiebedrijf focust zich uitsluitend op het creëren van stijlvolle, decoratieve objecten. De mondgeblazen vazen, schalen, windlichten en theelichtjes, worden in een huisgemaakte mal gegoten en nadien met de hand gesneden en gepolijst. Hierdoor ontstaat er een subliem samenspel tussen sculpturale vorm, kleur en textuur.

Tijdloos Design

Guaxs-vazen en -schalen hebben een tijdloos design dat niet gevoelig is aan modetrends. De glazen meesterwerken van Guaxs kunnen eenvoudig gecombineerd worden in tal van interieurstijlen. De sculpturale objecten van Guaxs passen perfect bij elegante klassiekers als bij modern minimalistisch meubilair.  

Showing 1-12 of 20 products
Sort by : Best selling
  • Featured
  • Best selling
  • Alphabetically, A-Z
  • Alphabetically, Z-A
  • Price, low to high
  • Price, high to low
  • Date, old to new
  • Date, new to old
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale

Guaxs voor elk interieur

Het oprichters-duo, Annette en Anselm Schaugg, willen met Guaxs de sfeer van een ruimte veranderen. De inspiratie voor de Guaxs collectie halen ze zowel uit oude culturen, historische artefacten, vormen van de natuur alsook uit moderne invloeden. 

De ruime collectie bestaat uit o.a uit vazen, windlichten, theelichten en schalen, allen verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en stijlvolle kleuren. 

Enkele van de bekendste Guaxs modellen zijn:
Koonam, Cubistic, Karakol, Malia, Otavalo, Patara, Nagaa, Somba, Manakara en Bambola. 

Typerende kleuren voor de Guaxs collectie zijn dan weer: smokegrey, red, grey, opal, steelgrey, indigo smoke, gold, blue, black, green en petrol.

Waarom kiezen voor een Guaxs vaas?

De Guaxs vazen worden gemaakt in beperkte oplagen en zijn enkel verkrijgbaar bij erkende Guaxs Dealers. Er zijn ook goedkope imitaties te vinden, maar wanner je een échte Guaxs creatie van dichtbij bekijkt, wordt de ware schoonheid duidelijk. 

De sterke kleurkeuzes, in combinatie met de voornamelijk matte afwerkingen, creëren een rustgevende sfeer die past in elk interieur.

Deuxamis x Guaxs

Exclusieve glascreaties
Ben je op zoek naar een unieke vaas, lamp, windlichten of theelichten voor je interieur?
Dan bieden wij met de glaswerk-collectie van Guaxs dé perfecte oplossing aan. Guaxs is een Duits bedrijf dat prachtige handgemaakte vazen, lampen, windlichten en theelichten produceert. De collecties zijn uniek en geïnspireerd op zowel historische als moderne invloeden. Hierdoor is de Guaxs collectie tijdloos.

De collectie van Guaxs is erg divers, omdat het exclusieve glaswerk in verschillende maten en vormen te verkrijgen is. In de collectie van Guaxs zitten enkel bestsellers zoals Guaxs Koonam, de Guaxs Belly en de Guaxs Cubistic. Ook de Guaxs lampen en waxinelichtjes doen het erg goed. 

Wij zijn dan ook erg trots dat we een officiële dealer van Guaxs zijn. Mail ons je favoriete model of laat ons je adviseren welke vaas het best in je bedrijf of huis past. 
Dit kan telkens op afspraak in Weelde. Bekijk onze Guaxs vazen in onze online shop. Daar kan een je selectie bekijken met de officiële Guaxs prijzen.

De exclusieve items uit onze Guaxs collectie zijn stuk voor stuk stijlvolle relatiegeschenken, maar ook ideale cadeaus voor een geliefde. Wens je bij je vaas ook een passend boeket of een zijden bloemencreatie? Geen probleem: Matthieu maakt de mooiste creaties voor je vaas of schaal.

Mail ons voor alle mogelijkheden
Call to action