Lviv luxueuze planters voor zowel binnen als buiten!

Uniek design

Door de speciale dubbelwandige constructie van de Lviv plantenbakken zijn ze tegelijk solide en verrassend licht van gewicht. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt zijn voor de aanleg van je terras. De interne structuur maakt ze vormvast en biedt isolatie tijdens periodes van extreme koude en hitte.

Een passende kleur voor elk project

Om de kwaliteit van de kleuren te waarborgen zijn de polyester plantenbakken in de massa gekleurd waardoor ze kleurvast en UV-bestendig zijn. Naast de verschillende maten, kunnen deze plantenbakken worden gemaakt in een ruime keuze aan RAL-kleuren om aan uw projectbehoeften te voldoen.

Kwaliteitsvolle materialen

Lviv potten worden met de hand gemaakt in Europa. De productie combineert de hoogste normen in materiaal en techniek. Het resultaat is een tijdloze en unieke pot. Door het "lichtgewicht" ontwerp zijn de Lviv potten zowel geschikt outdoor als indoor.

Sort by : Best selling
  • Featured
  • Best selling
  • Alphabetically, A-Z
  • Alphabetically, Z-A
  • Price, low to high
  • Price, high to low
  • Date, old to new
  • Date, new to old
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale
Sold out Sale

Lviv round planter

De ronde planter van Lviv was hun eerste model. Dit model is verkrijgbaar tot 2 m en de grotere modellen zijn speciaal ontworpen om met een vorkheftruck te worden vervoerd.
Door het bijzondere lichtgewicht ontwerp zijn Lviv potten geschikt voor outdoor alsook indoor. Voor buitengebruik wordt een RVS drainage toegepast. 

Lviv cube planter

De 02 is een vierkante plantenbak van Lviv en voldoet aan dezelfde hoge eisen op het gebied van kwaliteit, design en gebruik als de Lviv round planter. De 02 is er in 4 maten: 70, 90, 110 en 140 cm. De 02-140 is ontworpen om met een vorkheftruck te tillen. Het lichtgewicht ontwerp maakt de plantenbakken geschikt voor buitengebruik of binnendecoratie. Voor buiten en op terrassen worden de plantenbakken geleverd met een RVS waterafvoer.

Lviv polyester planter

De kleurrijke Lviv planter zijn een streling voor het oog.
Om de kwaliteit van de kleuren te waarborgen zijn de polyester plantenbakken in de massa gekleurd waardoor ze kleurvast en UV-bestendig zijn. Naast de verschillende maten, kunnen deze plantenbakken worden gemaakt uit een ruime keuze aan RAL-kleuren.

Lviv & Deuxamis

Unieke planters voor in- en outdoor
The Lviv collectie is ontworpen door Jan Buelens. Jan combineert zijn technische ervaring met een levenslange passie voor design en planten. ZIjn constante zoektocht naar innovatie resulteert in de Lviv planter collectie. Een collectie waar vormen en materialen perfect blenden. 

Wil je jouw interieur of outdoor ruimte een luxueuze aankleding geven, dan is de collectie van Lviv hiervoor ideaal. Mail ons voor de Lviv planters prijzen. Bij Deuxamis gaan we altijd voor 'The extra (s)mile'; klanttevredenheid is bij ons uitermate belangrijk en daarom gaan we steeds dat ene stap verder. Wij adviseren u met passie en vakkundigheid omtrent de verschillende mogelijkheden bij de Lviv planters. Heb je specifieke wensen of vragen omtrent de beplanting, laat het ons gerust weten en dan informeren wij u graag omtrent alle mogelijkheden. Sinds kort bieden we u ook de mogelijkheid om bij u thuis of op uw bedrijf langs te komen. U verliest hierdoor geen kostbare tijd, waardoor u ons doelgericht kan uitleggen wat uw wensen zijn.

Meer info? Mail ons vrijblijvend.
Call to action