5 Veel gestelde vragen over een interieurstylist

5 Veel gestelde vragen over een interieurstylist

 

Als je op zoek bent naar professioneel interieuradvies, ben je bij Deuxamis aan het juiste adres. Onze interieurstylisten, Christof en Matthieu, zijn experts op het gebied van persoonlijk en onafhankelijk interieuradvies. Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen over onze diensten.

  1. Op welk moment kan ik het beste een interieurstylist inschakelen?

Het liefst zo vroeg mogelijk. Vaak blijkt dat klanten er zelf toch niet helemaal uitkomen. Wij geven echter de voorkeur aan eerst alles goed overdenken en het maken van een mooi interieurontwerp, en dan vanuit hier de verbouwing te gaan plannen en tot aankoop van nieuwe spullen te gaan. Bij ieder interieurontwerp houden we het eindresultaat voor ogen.

  1. Hoe lang duurt het voordat een compleet interieurontwerp af is?

Een compleet interieurontwerp kan binnen 4 tot 6 weken af zijn. Dit is uiteraard mede afhankelijk van de grootte van de ruimtes, onze agenda, hoe snel de content aangeleverd wordt en hoe snel de communicatie verloopt.

  1. Is het inhuren van een interieurstylist duur?

Met professioneel interieuradvies bespaar je zelfs geld. De meerwaarde wordt gevormd door onze onafhankelijke kijk op keuzes en mogelijkheden. We overzien de eenheid van het totale interieurbeeld en behoeden je zo voor impulsaankopen of voor kleurkeuzes die geen enkele match hebben met de rest van je interieur. Met ons advies zoek je gerichter en bespaar je naast geld ook veel tijd en ongemak. Ook hebben we een grote database met leveranciers zoals schilders, parketteur, elektriciens die ons altijd de beste offertes voorleggen.

  1. Voor welke ruimtes kan ik bij jullie terecht voor interieuradvies?

Wij kunnen je helpen met het inrichten van verschillende ruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, kinderkamer, werkkamer en zelfs het totale project. Christof en Matthieu zijn op de hoogte van de laatste trends en weten als geen ander hoe ze het beste uit een ruimte kunnen halen.

  1. Hoe verloopt het proces van interieuradvies?

    Het proces begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we jouw wensen en behoeften bespreken en onze werkwijze toelichten. Vervolgens gaan we aan de slag met het verzamelen van informatie over de ruimte, zoals afmetingen, kleuren en lichtinval.

Op basis van deze informatie maken we een interieurontwerp, waarin we rekening houden met jouw persoonlijke smaak en levensstijl. We presenteren het ontwerp aan jou en bespreken eventuele aanpassingen. Vervolgens maken we een moodboard en geven we advies over kleuren, materialen en meubels.

Als het interieurontwerp definitief is, gaan we aan de slag met de uitvoering. Onze gekende meubelservice. We regelen de aankoop en levering van meubels en accessoires, en zorgen voor een professionele styling van de ruimte. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat helemaal naar jouw wens is.

Kortom, als je kiest voor Deuxamis, kies je voor een persoonlijk en onafhankelijk interieuradvies op maat. Of het nu gaat om een enkele aanpassing zoals nieuwe gordijnen of een complete renovatie, onze interieurstylisten staan klaar om je te helpen bij het creëren van de perfecte ruimte. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren door onze passie voor interieurdesign.

 


Older post Newer post