Ontdek de Nieuwe Amphora Collectie van Atelier Vierkant gepresenteerd op Salone del Mobile 2023

Ontdek de Nieuwe Amphora Collectie van Atelier Vierkant gepresenteerd op Salone del Mobile 2023

Atelier Vierkant presenteerde onlangs de Amphora Collection tijdens de 61e editie van Salone del Mobile in Milaan. Het Belgische bedrijf gevestigd in Oostende is gespecialiseerd in handgemaakte keramische potten en heeft een uitgebreid assortiment van verschillende vormen, maten en kleuren.

De Amphora Collection is geïnspireerd op de klassieke ontwerpen uit de Perzische en Mesopotamische tijd en heeft invloeden van oude Griekse en Romeinse vazen. Het ontwerpteam, bestaande uit Annette Lantsoght en Stephanie Busard, heeft de karakteristieke vorm van de Amphoreus opnieuw geïnterpreteerd en er een eigen twist aan gegeven.

Naast de nieuwe collectie zette Atelier Vierkant ook de nieuwste ontwikkelingen op de Clay Table, nieuwe versies van de Adamas en Anthos vazen en kunstwerken in de vorm van wandtegels in de schijnwerpers tijdens de beurs. Bezoekers van de beurs konden de unieke potten en kunstwerken bewonderen.

Als je geïnteresseerd bent in het toevoegen van de nieuwe Amphora collectie van Atelier Vierkant aan je interieur of exterieur, kan je terecht bij Deuxamis. 
We kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste stijl en grootte die past bij jouw ruimte en esthetiek. Of je nu op zoek bent naar een enkele statement pot of meerdere potten om een verzameling te creëren, Deuxamis kan je helpen bij het bestellen of kopen van de nieuwste Atelier Vierkant collectie.

Met Atelier Vierkant haalt u niet alleen een pot in huis, maar ook een uniek kunstwerk. Voeg een stukje artistieke flair toe aan uw interieur of exterieur met een Atelier Vierkant pot.

 

Foto: Copyright Atelier Vierkant


Older post Newer post