Lviv planters overgenomen door Royal Botania en wordt nu Cuprum Planters

Lviv planters overgenomen door Royal Botania en wordt nu Cuprum Planters

Een verrassende aankondiging in de wereld van buitenplanten en -accessoires. Royal Botania heeft recentelijk Lviv Planters overgenomen. Deze strategische overname heeft geleid tot een opwindende transformatie, waarbij het bedrijf nu bekend staat als Cuprum Planters. Deze fusie brengt twee toonaangevende namen samen in de branche en belooft een nieuwe en innovatieve benadering van de productie en het ontwerp van plantenbakken en andere tuinartikelen.

Een nieuwe fase voor Lviv Planters:

Met de overname van Lviv Planters door Royal Botania is er een nieuw tijdperk aangebroken voor het bedrijf. Lviv Planters, een bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige plantenbakken en buitenaccessoires, heeft nu de steun en expertise van Royal Botania, een gerenommeerde speler in de tuinmeubelindustrie. Deze samenwerking belooft niet alleen de producten van Cuprum Planters naar nieuwe hoogten te brengen, maar ook de wereld van buiteninrichting te verrijken met hun unieke ontwerpen en vakmanschap.

De visie van Royal Botania:

Royal Botania, een Belgisch bedrijf dat bekend staat om zijn verfijnde tuinmeubilair en buitenverlichting, heeft altijd gestreefd naar het creëren van tijdloze en elegante buitenruimtes. Door de overname van Lviv Planters heeft Royal Botania nu de mogelijkheid om hun expertise uit te breiden naar het domein van plantenbakken en tuinaccessoires. De visie van Royal Botania is om kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle producten te leveren die een harmonieus geheel vormen met de natuurlijke omgeving.

Een nieuw merk: Cuprum Planters:

Met de overname heeft Lviv Planters een nieuwe naam gekregen: Cuprum Planters. Deze nieuwe merknaam weerspiegelt niet alleen de verandering in eigendom, maar symboliseert ook een nieuw begin. Het woord "Cuprum" verwijst naar het Latijnse woord voor koper, dat een belangrijk element is in het productieproces van de plantenbakken van Cuprum Planters. Het nieuwe merk belooft de voortzetting van de traditie van excellentie en vakmanschap die beide bedrijven kenmerkte.

Toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid:

Cuprum Planters, voorheen Lviv Planters, en Royal Botania delen een gemeenschappelijke focus op kwaliteit en duurzaamheid. De nieuwe onderneming zal zich blijven inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten die zijn vervaardigd met zorg voor het milieu. Cuprum Planters zal gebruik blijven maken van de beste materialen en productietechnieken om duurzame en esthetisch aantrekkelijke plantenbakken te creëren die perfect aansluiten bij de behoeften van de klanten.

buitenruimtes van klanten over de hele wereld zullen verfraaien. De ronde plantenbakken in verschillende formaten, zoals 52 cm, 62 cm, 70 cm en 90 cm, behoren tot hun best verkochte modellen en zijn geschikt voor diverse buitenomgevingen. Cuprum Planters nodigt je uit om de wereld van elegantie en vakmanschap te ontdekken en je buitenruimte naar nieuwe hoogten te tillen.

Wil je je buitenruimte transformeren met de prachtige plantenbakken van Cuprum Planters? Bezoek onze website DeuxAmis.be, een trotse leverancier van Cuprum Planters en een breed scala aan tuinmeubilair en accessoires. Ontdek de diverse collectie, waaronder de best verkochte ronde modellen in verschillende maten. Neem contact op met onze experts om advies op maat te krijgen en je te helpen bij het kiezen van de perfecte plantenbakken die passen bij jouw stijl en behoeften.

Ga naar Deuxamis.be en geef je buitenruimte een upgrade met de prachtige Cuprum Planters. Samen creëren we een oase van schoonheid en harmonie in jouw tuin.


Older post Newer post