Unieke geuren dit in combinatie met een stijlvol design.
Maak kennis met de Aimez-vous les uns les autres collectie.

Handmade in Belgium

De kaarsen & geurstokken worden nog steeds ambachtelijk gegoten in het kloppende hart van de Marollen , in Brussel. Een 100% Belgisch en plantaardig merk, met high-end look een must-have voor elke liefhebber van geurkaarsen

100% vegan

De aimez-Vous les Uns les Autres is een collecte van natuurlijke, handgemaakte geurkaarsen & geurstokjes. De was is 100% plantaardig en biologisch afbreekbaar, vrij van toevoegingen, GGO's of pesticiden. Het is volledig veganistisch, zonder toevoeging van bijenwas en niet getest op dieren.

Exclusieve parfums

De aimez-Vous les Uns les Autres collectie bestaat uit tien exclusieve en verfijnde parfums. Conconbre étoilé, Fleur orangée, Yuzu en Tonka gingembré zijn slechts enkele voorbeelden uit de collectie parfums.

Aimez-vous les uns les autres

AIMEZ VOUS LES UNS LES AUTRES SCHEPPER VAN 100% NATUURLIJKE HANDGEMAAKTE KAARSEN
De Aimez-vous les uns les autres collectie brengt design en ecologie samen. De in Brussel ambachtelijke vervaardigde kaarsen zijn 100% ecologisch verantwoord , ruiken fris en biologisch afbreekbaar. Elke kaars nodigt uit tot ontspanning en tot het besef van het kleine geluk in het leven. 
Deuxamis selecteerde enkele topmodellen uit de Aimez-vous collectie zoals: La vie on rose, Morning star, piece & love, Yuzu en niet te vergeten de retro kaarsen in een bruine apothekerspot. Ook voor wie van design houdt is er een must-have! De Aimez-vous les uns les autres onyx. Deze zeer oude steen oogt elegant en stijlvol in elk inerieur. 

Uit de stijlvolle aimez vous les uns les autres collectie selecteerde Christof & Matthieu verschillende huisparfum. De parfums zijn alcoholvrij & biologisch afbreekbaar. Wij bieden de geurstokken aan in het model Apothecary lover, Morning star, Piece & love en La vie on rose.

Handig om te weten: Je houdt je fles levenslang dankzij een navulsysteem. De navullingen worden geleverd met nieuwe rotanstokjes.

Bent u ook fan van Aimez-vous les uns les autres bougies? Selecteer dan je favoriete geurkaars of geurstokken  in onze webshop. Betalen kan in alle veiligheid via bankcontact of een kredietkaart en je bestelling wordt vanaf een aankoopbedrag van 75 euro gratis aan huis geleverd. Zo makkelijk is het!
Call to action