The art of giving

Op zoek naar het perfecte geschenk voor vrienden, personeel of familie? Wil je iemand danken of verwennen? Deuxamis biedt voor ieder wat wils. Ongeacht het budget kan je bij ons terecht voor een passend geschenk. Je bestelling wordt bij ons met zorg en oog voor detail verpakt, zodat we je de beste luxe-ervaring kunnen garanderen.  

Wat geef je best als relatiegeschenk?

 In de loop van de jaar denken we vaak na over wie we welk cadeau gaan geven. Wat geef je best als relatiegeschenk? En welk eindejaarscadeau schenk je aan je medewerkers?  Matthieu & Christof van Deuxamis hebben een antwoord op deze prangende vragen.

Matthieu: “Het ‘juiste’ cadeau selecteren is een echte kunst. Het geheim achter deze kunst is echter verbazend eenvoudig: zorg voor een geschenk dat een hoge kwaliteit en een lange levensduur heeft. En kies voor iets dat enig in zijn soort is.” Cadeauboxen van Deuxamis.

Stijlvolle geschenkboxen

Matthieu & Christof selecteren enkel premium merken voor hun geschenkboxen. De producten van Atelier Rebul maken al volop furore in heel wat internationale (sterren)zaken. De home sets en bad en body producten verrassen met hun originele oosterse geuren. Matthieu: “Je bent er zeker van dat je met deze geschenken iets geeft dat voor iedereen geschikt is en dat altijd goed scoort. Daarnaast kun je kiezen voor de geschenkboxen met de onovertroffen Onno Terre kaarsen in verschillende formaten en prijzen. Zij zijn al lange tijd een vaste waarde in het luxe segment sfeerverlichting.” 

Luxe geschenkboxen, luxe service 

5 boxen of 500 boxen? Team Deuxamis staat klaar. Christof: “Elke box pakken we met veel liefde en zorg in voor een echt wow-gevoel. Eens bestelt, zorgen we voor een snelle levering, op het bedrijfsadres, en met een kleine meerkost, is een levering aan huis mogelijk via bpost. Wens je een gepersonaliseerd cadeau, bijvoorbeeld bijhorende kaartjes in je eigen huisstijl met een boodschap naar keuze, ook daar kunnen we voor zorgen,” besluit Christof. 

De catalogus exclusieve geschenkboxen van Deuxamis ontdekken, dat doe je hier Bestellen of meer info: bel Matthieu op het nummer 0494 45 52 05 of mail naar Matthieu@deuxamis.be.

Deuxamis creëert een omgeving waarin je kan thuiskomen en kan genieten van het leven.

Mail ons

Matthieu@deuxamis.be

Moleneinde 10 2381 Weelde