Over ons

Deuxamis is ontstaan door ‘wat de naam al doet vermoeden’, een jarenlange hechte vriendschap. Beiden zijn we gepassioneerd door interieur, bloemen en planten, en objecten met een verhaal. De passie en liefde voor interieur en unieke decoratie kan je terug vinden in onze unieke woonwinkel te Weelde. De statige notariswoning uit 1934 is gedeeltelijk omgetoverd tot woonwinkel. Je kan er terecht voor een uitgebreid assortiment geurkaarsen, luxueus glaswerk, kleinere meubels en unieke objecten met een verhaal.


De rode leidraad in onze collecties is dat bijna elk interieur item een verhaal heeft. We kiezen ervoor om enkel te werken met leveranciers met een ambacht, passie of een bijzonder verhaal. Zo proberen we steeds op zoek te gaan naar unieke objecten die je ongetwijfeld zullen charmeren door hun uitzonderlijke uiterlijk of door hun interessante achtergrondverhalen. Onze (vaak Belgische) leveranciers zijn niet doorsnee; ze vertellen eveneens een bijzonder verhaal en ze zijn even gepassioneerd als ons. Deuxamis verdeelt merken zoals Gommaire, Castle Stones, Aimez vous les uns les autre, Atelier vierkant, Dekocandle, Paju Design en meer. 

Naast de verkoop van prachtige meubelen, schitterende stoffen, unieke, accessoires etc… voeren we ook projecten uit!
Daarbij vinden we persoonlijk interieuradvies erg belangrijk. Als interieur liefhebbers in hart en nieren gaan we met elke opdracht gepassioneerd aan de slag. Zowel particulieren als professionals kunnen met al hun vragen bij ons terecht. Of je nu op zoek bent naar één bepaald meubel of een volledige ruimte wilt (her)inrichten, je kan rekenen op een warme en persoonlijke aanpak.
Ons doel is je steeds te raken met de juiste aankleding en inrichting om van jouw huis een gezellige thuis te maken. Je kan steeds bij ons terecht voor vragen of professioneel advies. Wij staan je met veel plezier bij. 

banner

Deuxamis creëert een omgeving waarin je kan thuiskomen en kan genieten van het leven.

Mail ons voor een afspraak.

Matthieu@deuxamis.be

Moleneinde 10 2381 Weelde