Villa Collection Denmark brengt een unieke Nordic living stijl met een internationaal tintje.

Uniek design

De kaarsen en geurstokjes van Villa 

Collection Denmark hebben een unieke uitstraling. De keramische potten zijn handgemaakt waardoor de kleuren en 
oppervlaktes iets kunnen variëren. 
Elke kaars is dus uniek.

Hello bio

De kaarsen zijn gemaakt van biologisch afbreekbare soja wax. Deze is niet giftig en bevat plantaardige oliën, palm olie en paraffine. 

Handmade with love

Elke geurkaars en geurolie komt in een handgemaakt keramische pot die je na het branden nog als decoratie kunt gebruiken.

Villa Collection Bestsellers

Villa Collection Denmark

Unieke geurkaarsen en geurstokjes
Villa Collection Denmark is een internationaal begrip geworden met een grote impact op alle aspecten van de moderne levensstijl. Vooral als het om interieur en decoratie gaat, want een paar met zorg geselecteerde eyecatchers zijn voldoende om in huis de typerende Scandinavische sfeer te creëren. Villa Collection Denmark brengt een unieke Nordic living stijl met een internationaal tintje. De Villa Collection heeft een uitgebreid assortiment met geurkaarsen en geurstokjes. Ze zorgen voor een unieke geursensatie en dankzij hun elegante ontwerp zijn ze een eyecatcher in elk interieur. De collectie parfums omvat o.a. cactus blossom, coconut lime verbena, passionfruit nectarine, sweet wood en cotton blossom. Elke geurkaars en geurolie komt in een handgemaakt keramische pot die je na het branden nog als decoratie kunt gebruiken. Bent u ook fan van het design van Villa Collection Denmark? Selecteer dan uw favoriete geurkaars of geurstokjes in onze webshop. Betalen kan in alle veiligheid via bancontact of een kredietkaart en uw bestelling wordt vanaf een aankoopbedrag van 75 euro gratis aan huis geleverd. Zo makkelijk is het!
Call to action