Maak kennis met de geurkaarsen uit de Paju collectie. Paju kaarsen voor binnenshuis hebben een stijlvol design dit gecombineerd met een subliem parfum

Stijlvol design

De kaarsen van Paju design hebben een stijlvolle uitstraling en passen in elk interieur. Door het ruime aanbod in kleuren is er met elke woonstijl een match.

Hoge kwaliteit

De Paju kaarsen zijn verfijnde kaarsen van hoge kwaliteit, gemaakt van pure, hoogwaardige was. Kies voor houten lonten, die kraken als ze branden, of ga voor hoogwaardige katoenen lonten.

Handmade with love

Paju geurkaarsen worden hier in België gevuld met traditioneel gevormde zwarte paraffine.  De kaarsen worden geleverd in originele milieuvriendelijke verpakking.

Het Paju Design verhaal

Made in Belgium!
De paju geurkaarsen en geurstokjes worden in België gevuld. Paju werkt hiervoor samen met een sociaal atelier. Een groot deel van het productieproces wordt door hen verzorgd. 

Paju kaarsen zijn stuk voor stuk kaarsen met een stijlvol design. De geurkaarsen zijn van een uitstekende kwaliteit, gemaakt van pure, hoogwaardige was. In de Paju collectie zitten zowel outdoor kaarsen en geurkaarsen voor binnenshuis.  

Paju gebruikt ofwel houten lonten, die kraken als ze branden, of hoogwaardige katoenen lonten. Beide zorgen ze voor een geweldige sfeer in elk huis. De combinatie van deze lonten en zwarte wax garandeert een gelijkmatige verbranding over het volledige oppervlak. De Paju kaarsen worden geleverd in originele milieuvriendelijke verpakking. 

Naast het mooie design van de Paju kaarsen bieden de kaarsen nog een extra troef: de parfums.  Paju heeft momenteel 3 geuren.  Sage, Heritage en Leathery notes. Elk parfum bestaat uit 100% parfum. 

Sage: Een subtiele geur met een hartige, aromatische culinaire noten met zachte peperige tonen die behoren tot de salvia-familie. Het is echt een heerlijk aroma. 

Heritage: Een mix van bergamot, gember, patchouli, koriander en sandelhout. Makkelijk in de omgang en niet te overheersend. 

Leathery notes: Een subtiel vleugje rook en fris leer gecombineerd met verbrand hout zorgen voor een uitstekende geur voor uw huis. Verras uw gasten met deze zachte, maar toch speciale geur. 

Bent u ook fan van het design van Paju? Selecteer dan je favoriete geurkaars of geurstokken in onze webshop. Betalen kan in alle veiligheid via bancontact of een kredietkaart en je bestelling wordt vanaf een aankoopbedrag van 75 euro gratis aan huis geleverd. Zo makkelijk is het!
Call to action